gimnastic-banner-the-beat-challenge

Grana Week del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona SAD treu una promoció exclusiva per a socis que estarà vigent des del divendres 27 de novembre fins al divendres 4 de desembre. La ‘Grana Week’ inclou un preu especial en entrades pel partit davant la UD Almería i múltiples productes de marxandatge de la Hummel Store, entre ells, la segona samarreta oficial d’aquesta temporada.

A partir d’aquest divendres, els socis podran adquirir entrades de la seva localitat per 1€ a Gol, 2€ a Preferent i 3€ a la zona de Tribuna. El preu correspon a cadascuna de les entrades i es posaran a la venda en paquets indivisibles de 5 unitats. La promoció de les entrades solament serà vàlida per al partit davant la UD Almería del dissabte 5 de desembre.

Entre d’altres descomptes en productes de la marca Nàstic a la Hummel Store, cal destacar el preu especial de la segona samarreta oficial de joc de la temporada 2015/2016, la qual es podrà adquirir per tan sols 34,95€. Mentre que la samarreta 1886 estarà a la venda per 11,95€.

Recordem que aquestes promocions les podràs trobar en exclusiva a la Hummel Store Nàstic en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores, de dilluns a dissabte. El diumenge 29 la botiga estarà tancada.  

Soci, aprofita la Grana Week del Nàstic i gaudeix de les ofertes que t’hem preparat.

gimnastic-ucrania