gimnastic-banner-the-beat-challenge

Grup Jobacar i Nàstic amplien la seva col·laboració per 3 anys

L’ Skoda Scala, nou vehicle oficial grana

El Gimnàstic de Tarragona i el grup d’automoció Jobacar, concessionari oficial i servei multimarca, renoven el seu conveni de col·laboració per les properes tres temporades.

L’empresa tarragonina renova el seu suport i fidelitat a l’entitat després de tres temporades compartint experiències sobre rodes en el vehicle oficial del club. La potència del motor grana continua evolucionant amb la confiança d’un dels grups automobilístics referents al territori, en aquests moments complicats per la crisi sanitària.

Després de segellar el nou acord a les instal·lacions del Nou Estadi, el director-gerent del grup Jobacar (Bariauto, Baycar i automoció Jobacar), Josep Maria Barberà, ha fet entrega de les claus d’un Skoda Scala, un dels nous models del partner grana, al Club.

El director-gerent de Jobacar ha destacat “la satisfacció de veure que els valors representants pel Nàstic i la nostra marca vagin units en aquest vehicle que connecta a la societat”. Per la seva banda, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha declarat que “cal estar units en els moments difícils com aquest, que ens afecta a tots, i el grup Jobacar és un clar exemple de suport incondicional des de fa molts anys”.

A partir d’avui el nou vehicle grana retolat amb l’escut del Nàstic es podrà veure circulant per Tarragona i voltants.

gimnastic-ucrania