gimnastic-banner-the-beat-challenge

Grupo Imagina Energía i Nàstic, compromesos amb el medi ambient

Acord de col·laboració per 5 temporades

El Gimnàstic de Tarragona i el Grupo Imagina Energía, que agrupa Imagina Energia -primera comercialitzadora 100% solar d’Espanya- i Quantica Renovables -empresa líder en enginyeria solar i autoconsum fotovoltaic- es vinculen fins a la temporada 2027-2028.

Aquest nou acord, que suposa la incorporació del Grupo Imagina Energía com a membre del Club Empresa del Nàstic, permetrà oferir avantatges als socis de l’entitat, impulsar accions sostenibles i compartir sinergies de compromís i sostenibilitat amb el medi ambient.

La rúbrica de la nova col·laboració es va signar el dijous 11 de gener a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada; escenari on, a partir d’ara, comptarà amb presència fixa del Grupo Imagina Energía especialitzat a apropar de manera senzilla i innovadora l’energia solar a totes les llars i empreses ja sigui amb solucions d’autoconsum solar o amb energia de la xarxa a mida.

Els encarregats de segellar l’acord per part de l’empresa energètica van ser la directora comercial, Alicia Cámara, i el col·laborador del Grup Imagina Energía, Pascual Cano. Per part del Gimnàstic de Tarragona hi van participar el president grana, Josep Maria Andreu; el director general de l’entitat, Lluís Fàbregas; i el director de l’Àrea de Negoci, Jose María Andreu Solé.

A més, en el marc d’aquest acord, el Grup Imagina Energía impulsarà el desenvolupament d’una planta solar a les instal·lacions del club per proporcionar energia solar a tota la infraestructura del conjunt grana. Aquest subministrament s’oferirà a partir d´un innovador model PPA que assegura un preu fix per a tota l’energia que necessiti el club assegurant el proveïment d’energia renovable i sostenible, a més d’un significatiu estalvi.

Grupo Imagina Energía

Imagina Energía i Quantica Renovables es van convertir en la quarta instal·ladora d’autoconsum solar a Espanya després de la seva fusió el juliol del 2023. Entre totes dues acumulen 80MW instal·lats i 220GWh de subministrament d’energia, a més de sumar una plantilla de 270 empleats que treballen tant des de les oficines centrals de Madrid i Sevilla com a les delegacions comercials a Màlaga, Còrdova, Castelló, València i Càceres.

gimnastic-ucrania