gimnastic-banner-the-beat-challenge

Guanyadors dels II Premis Pere Valls i Recasens

La gala d’entrega de la segona edició dels premis celebrada el dijous al vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona va reconèixer el respectius mèrits a un total de 7 premiats, els quals destaquen la trajectòria de diferents entitats, organismes i esportistes.

Els Premis Pere Valls i Recasens (1930-2011) fan honor al que fou directiu i president de la secció d’Atletisme grana, directiu de la Federació Catalana i persona molt implicada dins del món associatiu de Tarragona, entre d’altres.

El premi a la persona o secció del Club va ser per al Gimnàstic de Tarragona SAD, després de la consecució de l’ascens a la Segona Divisió A. El capità del primer equip, Xisco Campos, va ser l’encarregat de recollir el premi de mans del Secretari General del COE, Victor Sánchez. Mentre que Irene Méndez va ser guardonada com la millor atleta del Club de la temporada 2014-2015; el president del Club, Josep Maria Andreu, va fer l’entrega del premi a la jove atleta. El president grana va fer el mateix amb Berni Álvarez, guanyador del premi a la persona o entitat esportiva de Tarragona per la seva trajectòria.

El premi a la trajectòria a una entitat o institució va ser per la Federació Catalana d’Atletisme, ja que celebra el seu centenari aquest any. El de la persona o entitat que destaqui per la seva tasca a la ciutat de Tarragona es va atorgar a la Societat Filatèlica i Numismàtica de Tarragona. El guanyador a la projecció internacional de Tarragona a traves de l’esport fou per al COE i, finalment, Francisco Peralta va ser guardonat amb el premi a la persona de la Secció d’Atletisme que destaca pel foment dels valors de l’esport i de l’atletisme.

A banda de l’assistència del president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, l’acte va comptar amb la presència de Teresa Miró, vídua de Pere Valls Recasens, i els seus fills i familiars. També hi va assistir el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep M. Antentas; la representant territorial del l’Esport, Gemma Solé; el secretari general del COE, Victor Sánchez; i el Tinent d’Alcalde d’Esports i Comissionat del Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

gimnastic-ucrania