gimnastic-banner-the-beat-challenge

Guardonats als Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol de la FCF

Per l’acció solidària ‘Les Bates Més Fortes’, impulsada pel Nàstic a l’Hospital Joan XXIII

El Gimnàstic de Tarragona entre els premiats en la cinquena edició dels Premis Solidaris que organitza la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. La gala, celebrada ahir al vespre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, va homenatjar les accions solidàries que s’han dut a terme entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, després d’haver cancel·lat l’edició de l’any passat per la situació sanitària.

El president Josep Maria Andreu va rebre el premi ‘Club/Persona club’ de mans de la directora del Centre d’Institucions de Caixabank Barcelona, Patrícia Trillo. En aquesta edició s’ha reconegut les iniciatives i activitats que fomenten la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc. A més del Gimnàstic de Tarragona, també s’ha premiat a d’altres 20 esportistes, entitats i/o persones vinculades amb el futbol català.

La campanya ‘Les Bates Més Fortes’ va ser una iniciativa de la Revista Panenka, compartida amb els clubs de futbol, i que el Gimnàstic de Tarragona va engegar ràpidament fa més de dues temporades. El passat 19 de febrer de 2020, jugadors del primer equip i membres del Consell d’Administració, encapçalat pel president Josep Maria Andreu, van fer entrega de les bates del Nàstic a les nenes i nens hospitalitzats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Cal recordar que ‘Les bates més fortes’ són samarretes oficials del Nàstic que, gràcies a la col·laboració de les cosidores de la Unitat d’Hoteleria de l’Hospital, es van convertir en bates hospitalàries. Amb elles, els més menuts gaudeixen d’una estada hospitalària més satisfactòria i entretinguda, sentint-se una mica menys pacients amb l’objectiu de millorar l’estada i el confort d’ells i els seus familiars. El Gimnàstic de Tarragona continuarà nodrint al centre sanitari amb més samarretes que es convertiran en noves bates pels infants.

gimnastic-ucrania