gimnastic-banner-the-beat-challenge

Horaris de l'eliminatòria Nàstic – Racing de Ferrol

El partit entre el Nàstic i el Racing Club Ferrol es jugarà el diumenge 18 de maig a les 19 hores al Nou Estadi de Tarragona. L’enfrontament correspon al partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió.

Mentre, el partit de tornada es jugarà el dissabte 24 de maig a les 17.45 hores a l’Estadi Municipal d’A Malata de Ferrol.

Recordem que el preu de les entrades dels no socis per al partit d’anada són de 5€ a les zones de Gol o Preferent i de 10€ a la zona de Tribuna del Nou Estadi. Per altra banda, el Gimnàstic de Tarragona SAD fa una promoció especial per aquest partit. Els aficionats que realitzin una compra superior a 10 euros a la Botiga del Nàstic, rebran una entrada gratuïta a la zona de Gol o Preferent.

L’horari d’oficines és de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores de dilluns a divendres, i de les 10.30 a 13.30 hores el dissabte. També es podran aconseguir entrades a taquilla i a les oficines del club el mateix diumenge, dues hores abans de l’inici del partit.

gimnastic-ucrania