gimnastic-banner-the-beat-challenge

Horaris d'oficina i taquilles per aquesta setmana

El Gimnàstic de Tarragona informa als socis i aficionats grana dels horaris especials per aquesta setmana:

Les oficines romandran obertes per atendre al soci grana fins al divendres 29, en horari de ininterromput des de les 9.00 a les 20.00 hores. Mentre, l’horari del dissabte serà des de les 10.00 a les 14.00 hores.

D’altra banda, les taquilles del Nou Estadi estaran obertes a partir de demà i fins dissabte, per a que els aficionats que no siguin socis, puguin adquirir les seves entrades pel partit de diumenge a les 12.00 hores. L’horari serà des de les 10.00 a les 14.00 hores i des de les 17.00 a les 21.00 hores. A més a més, el Bar Petit Tarraco (C/ Baró IV Torres, Tarragona) també és un punt de venda oficial d'entrades.

El diumenge, el dia de partit, tant les oficines com les taquilles obriran a les 9.00 hores.

Recordem que a partir de demà, dimecres, les localitats dels socis que no hagin recollit la seva entrada estaran a la venda per a tot aquell aficionat del Nàstic que no sigui soci. El carnet de simpatitzant (de 0 a 12 anys) és l’únic abonament vàlid per accedir al Nou Estadi.

L’entitat grana recomana a tots els aficionats que encara no han recollit o adquirit la seva entrada, que no esperin fins a l’últim dia per aconseguir les seves entrades, per tal d’assegurar la seva presència en aquest decisiu partit del play-off d’ascens.  

Els preus de les entrades per als no socis són de 8€ a la zona de Gol, 10€ a Preferent Superior, 12€ a Preferent Inferior i 20€ a la zona de Tribuna. A banda, encara està vigent la campanya ‘Volem Junts’ per tal de fer-se soci en aquesta recta final i gaudir, com a mínim, de dos enfrontaments al Nou Estadi i d’avantatges en la renovació de la propera temporada 2015-2016.

gimnastic-ucrania