gimnastic-banner-the-beat-challenge

Horaris i tarifes de venda del partit Nàstic-FC Barcelona

Ja s’han estipulat els horaris i preus de venda de les entrades de cara al Nàstic-FC Barcelona pel proper 17 de juny. Tots els mecanismes d’adquisició d’entrades habituals quedaran bloquejats i tan sols es podran adquirir entrades a les taquilles del Nou Estadi en l’horari establert; de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores excepte diumenge 10 de juny, que només restaran obertes durant el matí.

Els socis podran adquirir les seves entrades a partir del dijous 7 de juny fins dijous 14 de juny. Els preus de les entrades per als socis seran de 10€ a gol, 20€ a preferent i 30€ a tribuna. A partir de divendres 15 les localitats habituals de soci que no s’hagin adquirit es desbloquejaran i es posaran a disposició del públic general.

Els socis simpatitzants podran adquirir les seves entrades en horari de taquilles al Nou Estadi del dilluns 11 de juny fins dijous 14. Els preus seran de 45€ a gol, 70€ a preferent i 95€ a tribuna.

El divendres 15 de juny es posaran a la venda les localitats pel públic general a partir de les 10 hores. Es vendran un màxim de dues entrades per persona en les següents tarifes estipulades; 50€ a gol, 75€ a preferent i 100€ a tribuna.

gimnastic-ucrania