Huesca 1 – 1 Nàstic

El Nàstic ha sumat aquesta tarda un punt important al camp del Huesca. Els grana han aixecat un marcador advers amb una diana d'Eloy Gila. Amb aquest empat els de Joan Carles Oliva augmenten un punt de distància sobre el seu principal perseguidor, el Salamanca.

Els dos equips han començat la primera part perseguint sense complexes la porteria contrària. Tant el Nàstic com el Huesca buscaven amb insistència els seus jugadors del davant per intentar obrir el marcador el més aviat possible. Però les ocasions no han arribat a bon port i, amb el pas dels minuts, el ritme ha anat baixant i el joc s'ha concentrat al mig del camp. En el debut de Tuni com a titular, el Balear ha buscat les passades a l'espai, però les desmarcades de Powel i Sanchon mai han trobat la recompensa necessària.

La balança, però, s'ha desfet en el 24' de joc. Un servei de banda l'ha aprofitat el Huesca per deixar la pilota morta a la frontal i que Molinero engalti un missil a l'escaire de la porteria de Rubén Pérez. El porter aragonès del Nàstic no ha pogut fer res i ha vist com els locals s'avançaven en el marcador. Després del gol, però, el guió no ha canviat, i els grana ha seguit disposant d'opcions d'empatar, però sempre han topat amb la defensa local i el porter Andrés. D'aquesta manera s'ha arribat al descans amb la victòria momentània dels aragonesos.

La segona part ha començat diferent. El Nàstic ha posat més arguments i ha forçat que el joc es desenvolupés, en gran part, al camp del conjunt de casa. Mairata a la sortida d'un córner ha estat a punt d'empatar, en l'ocasió més clara dels primers minuts de la segona meitat. Fruit de la insistència ha arribat l'empat. Una gran jugada de Felipe Sanchón per l'eix de l'atac ha acabat a les botes de Tuni, que amb molta classe ha posat la pilota, trobant l'espitjada final d'un atent Eloy Gila, que situava l'1 a 1. Gila havia entrat en el 45' substituint Alvaro Rey.

Oliva ha seguit donant moviment a la banqueta, i en els minuts posteriors al gol ha donat entrada  Delporte i, més tard, a Gerardo. Amb la igualada tots dos equips s'han llançat en busca del segon gol, el que es podia convertir en tres punts. Amb els jugadors de refresc el Nàstic ha canviat les posicions del davant però no la filosofia, i les arribades han continut sobre l'àrea local, tot i que no hi ha hagut massa ocasions de perill clar.

La més clara l'ha tingut el Nàstic en el darrer suspir. Felipe ha rebut un penal que l'àrbitre no ha xiulat i Eloy no ha trobat el camí del gol després de retallar els defenses aragonesos.

Amb aquest punt els grana segueixen fora del descens, encara més lluny del Salamanca, i esperen ja el proper rival al Nou Estadi, que serà l'Alcorcón diumenge vinent a les 17h.