gimnastic-banner-the-beat-challenge

I Torneig online Rítmica Nàstic

Participen 50 conjunts de 16 clubs i es transmetrà per Vimeo

La secció de gimnàstica rítmica organitza aquest dissabte 20 de febrer la primera edició d’aquest original torneig on hi participaran els millors clubs de gimnàstica rítmica de l’Estat. A més, dues de les millors gimnastes del moment i amb possibilitats de competir als Jocs Olímpics de Tòquio, Polina Berezina i Natalia García, seran les caps d’equip.

El torneig es desenvoluparà durant el dissabte al matí, de 10 a 15 h, i es podrà seguir en directe mitjançant la plataforma Vimeo. Cadascun dels 16 clubs participaran des de les respectives instal·lacions esportives on habitualment entrenen i, utilitzant les noves tecnologies amb la modalitat online, un total de 50 conjunts de diferents categories realitzaran les actuacions per ser les més votades.

El Club Gimnàstic de Tarragona hi participarà amb 3 conjunts: el cadet base, l’infantil absolut i el sènior absolut. Aquest torneig està organitzat pel Club grana i comptarà amb l’especial col·laboració i patrocinis d’Optiques Teixidó, Farmàcies Pujol, Hal, Mediaframe i l’Ajuntament de Tarragona; així com Tapigym, Montse Martín, Breillent, Dvillena, AR gym i RG Sketches.

A nivell de classificació, els jutges determinaran les puntuacions dels dos equips que competiran, el de Polina i el de Natalia.

Mentre que els 10 premis especials, atorgats pels patrocinadors del Torneig, es decidiran pel perfil d’Instagram @ritmicanastic. Durant tota la jornada de diumenge, el dia següent a la competició, a les stories del perfil de l’esmentada xarxa social, es reproduiran totes les actuacions per esbrinar els guanyadors de cadascun dels apartats definits. D’aquesta manera, tots podran ser partícips en aquesta primera edició del Torneig online Rítmica Nàstic.

gimnastic-ucrania