gimnastic-banner-the-beat-challenge

Iago Bouzón, nou jugador del Nàstic

El futbolista Iago Bouzón Amoedo (Redondela, Pontevedra, 17 de març de 1983) és el primer fitxatge del Gimnàstic de Tarragona SAD per a la temporada 2015-2016. El defensa signa un contracte amb l’entitat grana fins al juny de 2017.

El jugador gallec fitxa pel Nàstic després de finalitzar la seva vinculació amb el Córdoba CF, equip amb el que ha jugat aquesta darrera temporada a la Liga BBVA. Bouzón és un defensa contrastat i amb experiència al màxim nivell nacional, acumulant més de deu temporades entre la Primera i la Segona Divisió del futbol espanyol.

El seu debut a la màxima categoria va ser a les files del Celta de Vigo la temporada 99/00, amb tan sols 16 anys. A més a més, ha estat jugador del Recreativo de Huelva, el Xerez i el Córdoba. En la trajectòria professional del nou jugador grana cal remarcar el seu pas per l’Omonia Nicosia de Xipre durant dues temporades, aconseguint la Copa de Xipre en dues ocasions (10/11 i 11/12) i la Supercopa (11/12).

La presentació de Iago Bouzón tindrà lloc la propera setmana, un cop el jugador arribi a Tarragona i hagi passat la corresponent revisió mèdica. 

 

Foto: diariocordoba.com

gimnastic-ucrania