gimnastic-banner-the-beat-challenge

II Trofeu Solidari Cap nen sense joguina al Prat (Patinatge)

Aquest dissabte s'ha celebrat a la pista del Prat el Segon Trofeu Solidari " Cap nen sense joguina" organitzat per el Club Delta PratL'esdevenimentque va durar tot el diava comptar amb la participació de més de 155 patinadors i patinadores vinguts d'arreu de Catalunya sobretot de les categories promoció.

Va ser tot un èxit tant per la qualitat de l'esdeveniment com per la quantitat de patinadors i de menjar i joguines recollides, que aniran destinades a Càrites i a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Durant tot el matí i tota la tarda es van fer curses curtes, intercalant les de federats i promoció de tal manera que el dia es va fer molt amè. Al acabar tots els participants van rebre una bossa de regals del patrocinadors. Aquest esdeveniment, que fa dos anys que es celebra, és una bona oportunitat per a les categories promoció de poder estrenar-se en cursa i també per passar un bonic dia entre Clubs, famílies i patinadors.

El Nàstic de Tarragona va aprofitar aquesta sortida per presentar un total de 17 patinadors, 16 dels quals en categoria promoció i com a dada curiosa en popular es van presentar algunes de les mares del mateixos patinadors per potenciar les categories de Màster ( Veterans); també hi va participar Alexandra Palos , entrenadora de la secció en categoria Federat Màster 30, obtenint una primera posició.

En les categories de promoció també es van obtenir molts bons resultats : en promoció B van participar Xènia Foix, Paula Moreno, Elsa Moreno, Oriol Foix i Gerard Ros que va quedar en primera posició, en Promoció C, Júlia Juncosa, Cèlia Josa i Víctor Jordà i Adrià Josa que van quedar quart i cinquè respectivament.

En promoció D cal destacar un pòdium totalment grana encapçalat per Jñaki Jambrina , primer, Jan Schmitz ( segon) , Enric Ros ( Tercer) i Marc Josa quart. En femení D Marta Hernandez va assolir la segona posició.

I en les categories Màster Olga Fusté i Rosa Franquet van fer una quarta i cinquena posició.
 

gimnastic-ucrania