gimnastic-banner-the-beat-challenge

III edició del dinar amb els socis amb més antiguitat

La Casa Joan Miret ha acollit un any més aquesta trobada

L’entitat grana ha celebrat la tercera trobada anual amb els socis que porten més temporades renovant el seu abonament del Gimnàstic de Tarragona. Un total de 23 nastiquers han pogut compartir aquest dinar tan especial a Casa Joan Miret, que com és tradicional ha estat presidit per Josep Maria Andreu.

Els participants han compartit un dinar per repassar l’actualitat grana, especialment els àmbits esportiu, social i econòmic. El president Josep Maria Andreu; acompanyat de Antoine Jordà i Josep Alió, consellers de la SAE; Lluís Fàbregas, director general del Nàstic; i Josep Francesc Ferrer, vicepresident del Club, han estat els representants institucionals en un acte que s’ha instaurat en el calendari oficial d’actes de l’entitat, i que anualment es celebra dies abans de la Junta General d’Accionistes. En aquesta edició, la del 2019, es celebrarà el proper dia 29 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, a la sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Després del dinar, tots els assistents han rebut una fotografia emmarcada d’aquesta trobada, la qual s’havia realitzat a l’inici de l’acte al jardí de Casa Joan Miret de la Rambla Nova, espai emotiu i ple d’història del Club, ja que durant molts anys es van ubicar les oficines de l’entitat tarragonina.

gimnastic-ucrania