gimnastic-banner-the-beat-challenge

III Jornada del Cor PortAventura 2015

“Emociona’t! junts pel cor dels nostres infants i joves” és el lema escollit per la Fundació She i l’AACIC CorAvant per a la III Jornada del Cor a PortAventura el dissabte 9 de maig. Un any més, aquestes dues entitats, uneixen esforços i treballen plegades amb un sol objectiu: lluitar pel cor dels infants i joves de Catalunya i recaptar fons per millorar la seva qualitat de vida.

La Fundació She aspira a un món on els nens, joves i adults tinguin la capacitat d’actuar positivament sobre la seva salut. Els diners recaptats el dia de la festa els destinaran al programa SI! Que dur a terme a les escoles de Catalunya.

L’AACIC CorAvant, associació i fundació de cardiopaties congènites, en el seus 20 anys d’història ha vist que la persona que a pres consciència de la seva vida ha pogut viure i conviure amb la seva cardiopatia, o la d’un ésser proper, amb satisfacció. Per això destinarà els diners recaptats a l’atenció psicosocial als infants i joves amb cardiopatia congèntia i a les seves famílies a fi de millorar els seu dia a dia.

Algun dia s’arribarà a saber l’autèntica naturalesa dels processos bioquímics i les claus de com funciona la salut i què provoca la malaltia. El més aconsellable, de moment, és centrar-se en ser positiu. SHE i AACIC CorAvant  volen arribar a les 4.000 entrades pel 9 de maig. No és una fita impossible donat que l’atracció és  PortAventura i la causa s’ho val. Les entrades només es podran adquirir anticipadament, abans del dia 7 de maig als distribuïdors oficials i el 8 de maig a les 12.00 en la plana web. Es pot trobar tota la informació necessària a la web habilitada per l’event, www.jornadadelcor.com

La Fundació PortAventura ha tingut un gran interès per què la Jornada del Cor es pogués celebrar de nou i ha obert les portes del parc a les fundacions SHE i AACIC CorAvant el dissabte 9 de maig. La Fundació PortAventura té com a missió donar suport a la integració de nens i joves en risc d’exclusió tant per motius socials com de salut.  Entre d’altres activitats, la Fundació PortAventura dona suport a entitats i organitzacions que desenvolupen projectes especials per aquests col·lectius i organitza accions d’accés al lleure per nens i joves  encaminades a sensibilitzar la societat sobre aquestes realitats.

+ informació AACIC CorAvant · Berta Giménez · T.93 458 66 53 · comunicacio@aacic.org · www.aacic.org

+ informació Fundación She · Patrícia Anguera · T. 93 218 54 44 · panguera@fundacionshe.org · www.fundacionshe.org

gimnastic-ucrania