gimnastic-banner-the-beat-challenge

Iñaki Alonso, presentat com a nou tècnic grana

Després de dirigir el primer entrenament

El Gimnàstic de Tarragona ha donat la benvinguda oficial a Iñaki Alonso, que des d’avui ja treballa al capdavant del cos tècnic del primer equip. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, juntament amb el director esportiu, David Comamala, han donat més detalls sobre l’arribada del preparador basc a Tarragona en la compareixença de presentació oficial davant els mitjans.

Josep Maria Andreu ha repassat el seu currículum professional, destacant l’experiència a la categoria de bronze i també a la de plata, després dels dos ascensos en la seva trajectòria com a tècnic. El director esportiu ha valorat la seva incorporació, destacant el seu perfil i coneixements que transmetrà a la plantilla i, mitjançant els jugadors, a l’afició.

Per la seva part, Iñaki Alonso, protagonista principal de l’acte, ha dedicat missatges guanyadors als companys del cos tècnic, jugadors, afició i entitat. El de Durango ha mostrat la seva il·lusió de ser partícip en un projecte ambiciós com és el del Nàstic; destacant que “darrere d’un ascens hi ha denominadors comuns com és el tenir un equip de veritat, anar de la mà amb l’afició i el Club”. Afegint que “per experiència, si tots transmetem una energia positiva i guanyadora es transformarà en resultats”.

Després dels primers missatges públics, s’han realitzat les fotografies protocol·làries sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada. El president, Josep Maria Andreu, ha fet entrega d’una samarreta personalitzada a Iñaki Alonso.

Prèviament, el tècnic basc ha dirigit l’entrenament d’uns 90 minuts aproximadament. Els jugadors han rebut les primeres indicacions de l’entrenador sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada. Demà, a partir de les 10 h, nova sessió preparatòria pel Nàstic – SD Logroñés de diumenge, a les 12 hores, al Temple.

gimnastic-ucrania