gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inauguració del mural del centenari grana

El Nou Estadi ja compta des d’aquest matí amb el mural del centenari grana. Un total de 76 fotografies (des de la temporada 39/40) dels equips i plantilles de la història del Nàstic són els protagonistes de l’entrada principal a la zona de Tribuna.

El president del Gimnàstic de Tarragona SAD, el senyor Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest nou espai de la part posterior de la Llotja Presidencial del Nou Estadi. A més a més, en aquest acte amb motiu dels 100 anys d’història de l’entitat grana, també han estat presents els jugadors que componen l'actual primera plantilla del Nàstic.

Des de la temporada 1939-1940, un total de 976 futbolistes han vestit la samarreta grana, dels quals 610 estan presents al mural. Cal destacar que segons dades d’Enric Pujol, periodista i historiador que ha participat en la confecció del mural, que un total de 1179 jugadors han defensat l’escut del Nàstic durant aquests 100 anys.

El Gimnàstic de Tarragona SAD agraeix al Port de Tarragona, el Diari de Tarragona i L’Arxiu, la seva col·laboració per fer realitat aquest mural històric. 

gimnastic-ucrania