gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inauguració de la Penya Lo Nàstic Terres de l’Ebre

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Tradicionarius conviden els socis i aficionats, així com també els mitjans de comunicació, a la inauguració de la nova Penya Lo Nàstic Terres de l’Ebre. L’acte inaugural de la penya ebrenca tindrà lloc el dijous 9, a Tortosa.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Tradicionarius conviden als socis i aficionats, així com també als mitjans de comunicació, a la inauguració de la nova Penya Lo Nàstic Terres de l’Ebre. L’acte inaugural de la penya ebrenca tindrà lloc el dijous 9, a Tortosa.

L’esdeveniment grana s’iniciarà a partir de les 20 hores a la seu social de la penya, ubicada al Tradicionarius de Tortosa; situat al carrer Sant Blai, número 12, de la capital de les Terres de l’Ebre.

Per tal de realitzar aquest tret de sortida de la penya nastiquera del sud de la província de Tarragona es comptarà amb la presència del president, Josep Maria Andreu; d’altres consellers de la SAE; diversos jugadors del primer equip; el responsable de l’Àrea Social, Jordi Ruiz; i d’altres representants de l’entitat i les Penyes.

Posteriorment als parlaments protocol·laris  i l’aperitiu preparat per a l’acte inaugural, els socis del Nàstic que es vulguin inscriure a la nova penya ebrenca podran emplenar els formularis corresponents amb les seves dades personals. T’hi esperem!

Amb motiu d’aquesta inauguració, el cartell informatiu del proper partit del Nàstic al Nou Estadi té com a protagonista el Far del Fangar, un dels símbols arquitectònics i paisatgístics més característics de les Terres de l’Ebre.

gimnastic-ucrania