gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inaugurada la nova pista de pàdel del Nàstic

Jornada esportiva amb partit d'exhibició final

Les instal·lacions del Club Gimnàstic continuen ampliant l’oferta esportiva pels socis de l’entitat. En aquesta ocasió, els amants de la raqueta podran beneficiar-se de tres noves pistes per continuar gaudint de l’esport.

La nova pista de pàdel serà l’estrella de les quatre existents fins ara. Es tracta d’un recinte adaptat a les competicions i reglament del World Padel Tour i que permetrà millorar les habilitats del pàdel, en un espai de màxim nivell. També es van inaugurar dues pistes de TouchTennis, nova disciplina esportiva que els amants de la raqueta estan descobrint i que cada cop guanya més practicants.

La jornada inaugural va arrencar a les 9 h del matí, amb partits d’entrenament a les dues pistes de TouchTennis on van participar els alumnes de l’escola de tennis. Seguidament també es va realitzar un clínic amb els alumnes de l’escola de tennis i David Jordà, tennista professional de la FC Tennis.
Per la tarda, a les 16 h es va jugar la final mixta de la lliga de pàdel del Nàstic i, a les 17.30 h, la masculina.

L’acte institucional es va iniciar a les 19 hores; entregant els premis de les respectives finals disputades minuts abans i amb els parlaments dels diferents representants. Tots els convidats assistents van poder gaudir de la nova pista i totes les seves possibilitats amb el partit d’exhibició entre els locals Felip Ortiz, entrenador del Juvenil A, i el nastiquer i tennista professional, David Jordà, que es van enfrontar a Guille Casal i Ferran Bueno, jugadors representants de la Federació Catalana de Pàdel.

La representació institucional va estar encapçalada pel president, Sr. Josep Maria Andreu; el president de la FC Pàdel, Sr. Felip Ródenas; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Sra. Mary López; i el Delegat d’Esports de la Generalitat, Sr. Joan Plana. Tots ells, juntament amb els acompanyants i juntes directives de l’entitat grana, van gaudir del gran nivell dels quatre participants.

gimnastic-ucrania