gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inaugurada la Penya Furia Grana

El Nàstic ja compta amb una nova penya oficial de socis i seguidors grana.

El Nàstic ja compta amb una nova penya oficial de socis i seguidors grana. El Bar Ca la Teti, seu social de la nova penya Furia Grana, ha comptat amb la presencia de jugadors i president, entre d’altres càrrecs, per tal de donar el tret de sortida a la recuperació d’una penya històrica.

La comitiva del Nàstic ha comptat amb la presència de nombrosos membres de l’entitat grana, institucionals i esportius. El president, Josep Maria Andreu; el vicepresident, Jordi Virgili; el director general, Lluís Fàbregas; el conseller de la SAE, Joan Potau; el responsable de l’Àrea Social grana, Jordi Ruiz; el responsable de Màrqueting i Patrocinis, Jose Maria Andreu Solé; i els futbolistes del primer equip, Tejera, Suzuki, Perone i Djetei. Així com a representants d’altres penyes del Nàstic. Tots ells han estat part activa en la inauguració de la nova penya grana.

A partir de les 20 hores, al Bar Ca La Teti, del Carrer del Mar, 19 de Tarragona, el president de la Penya Furia Grana, Dani Mújica, i nombrosos aficionats de la zona han donat la benvinguda a la comitiva nastiquera. El president Andreu i els quatre jugadors han valorat molt positivament la creació d’una nova penya  de seguidors, conscients de la importància de l’afició a l’hora d’animar a l’equip en els partits clau que resten de temporada. Els quatre jugadors grana, a més, han parlat davant els assistents, animat a tothom a assistir diumenge al partit contra el Córdoba al Nou Estadi per donar el màxim suport a l’equip en aquest matx. Suzuki ha estat sens dubte el més aplaudit al començar el seu discurs amb un “Bona tarda, parlo una mica el català”.

Posteriorment, s’ha fet un aperitiu per a tots els assistents i el president Josep Maria Andreu ha fet entrega de la samarreta commemorativa de la Penya Furia Grana. Els penyistes també han volgut fer entrega al president d’una samarreta de la nova penya. Un cop finalitzat l’acte, diversos dels socis i aficionats presents s’han fotografiat amb els jugadors i també han sol·licitat els seus autògrafs, en un ambient de comunió absolut entre l’afició i els cracks grana.

gimnastic-ucrania