gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 12-09-11

Mingo, Raúl Fuster i Powel van acabar l'encontre d'ahir amb diverses molèsties. Mingo pateix una sobrecàrrega muscular al soli de la seva cama dreta. El jugador està sent sotmès a tractament mèdic i fisioteràpic, i en funció de la seva evolució es reincorporarà als entrenaments de grup. Raúl Fuster pateix una lesió fibril·lar al muscle recte abdominal. Demà serà sotmès a una ecografia per definir l'abast de la lesió, i establir el període de recuperació. Per la seva banda, Berry Powel pateix una distensió en el LCI (lligament Colateral Intern) del seu genoll esquerre. El jugador, sotmès a tractament mèdic i fisioteràpic, es reincorporarà als entrenaments de grup al llarg de la setmana, individualitzant-li les càrregues d'entrenament.

Xisco Campos, Álex Ortiz, Juan Domínguez i Rodri ja s'han reincorporat als entrenaments de grup, i Fernando Moran ho farà demà.

Sergio Juste pateix una lesió fibril·lar (G.I) a l'adductor llarg de la seva cuixa dreta. El jugador ja ha completat la fase de fisioteràpia i demà iniciarà la readaptació funcional. En funció de la seva evolució, es reincorporarà als entrenaments de grup cap a finals de setmana.

Álvaro Rey compleix la darrera setmana d'immobilització i tractament fisioteràpic. I Tuni es troba en la primera fase de readaptació, iniciant l'impacte articular i progressant en la potenciació muscular.

gimnastic-ucrania