gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 16-09-10

Fernando Moran evoluciona favorablement de la seva fisura en el cinquè dit del peu dret. Les radiografies de control realitzades ahir al jugador confirmen la consolidació óssia de la lesió. El migcentre ha iniciat readaptació funcional d'impacte articular i es reincorporarà als entrenaments de grup la setmana vinent.

Per la seva banda, Sergio Díaz està finalitzant la fase de readaptació funcional i reentrenament. El defensa asturià realitza ja exercicis de pilota. La ressonància de control realitzada a principis de setmana confirma la resolució de la lesió fibril·lar en el seu quàdriceps esquerra. El jugador es reincorporarà als entrenaments de grup a començamennt de la propera setmana.

Delporte, que pateix un esquinç (G.III) al lligament extern del turmell esquerra, ha iniciat la readaptació funcional d'inici a la carrera. El jugador evoluciona favorablement i el període de recuperació serà de 3 setmanes.

La resonància magnética nuclear de control realitzada a Pere Mairata el passat dimarts, confirma la resolució de la seva lesió fibril·lar (G.II) a l' isquiiotibial de la seva cuixa dreta. El central mallorquí està iniciant la fase de readaptació i el període de recuperació serà de 2 setmanes.

Vicente que té un esquinç (G.II) al lligament extern del genoll esquerra, està fent fisioteràpia i reforçament muscular i resta pendent d'iniciar la readaptació funcional. El període de recuperació és d'entre 2-3 setmanes.

I Rubén Navarro que pateix una tendinitis d'inserció a l'adductor dret, combina entrenament individualitzat amb exercicis amb el grup. Previsiblement estarà a disposició de Luis César pel cap de setmana.

gimnastic-ucrania