gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 19-10-11

El jugador Manel Ruz s'ha absentat dels darrers dos entrenaments per culpa d'un procés víric, que ha fet que avui mateix el jugador passés per les Urgències de l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla. El jugador, a mig matí, ha abandonat l'hospital i ha estat derivat a casa seva amb un tractament ambulatori. A més, el jugador arrossega molèsties en el seu isquitibial de la cuixa dreta, produïdes en l'encontre de dissabte passat a la Corunya. En funció de la seva evolució, el jugador es reincorporarà als entrenaments de la setmana de manera progressiva.

Per la seva banda, Raul Fuster, recuperat de la seva lesió en el recte abdominal, pateix un procés agut de pubàlgia, que no l'ha permès tornar als entrenaments de grup. Durant aquesta setmana farà treball de fisioteràpia i la setmana vinent començarà els entrenaments individualitzats.

Pere Mairata i Juan Domínguez ja han iniciat el procés de readaptació de les seves respectives lesions.   A partir d'ara l'evolució marcarà els terminis de recuperació.

Finalment, Alvaro Rey ja entrena amb la resta de companys des del passat divendres. 

gimnastic-ucrania