gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 2-11-10

Les primeres exploracions realitzades a Ludovic Delporte, després de que es retirés del terreny de joc durant el partit de diumenge contra el Córdoba, revelen una lesió fibril·lar en el múscul soli de la cama dreta així com, del Tendó d'Aquil·les. Pendents del resultat de la ressonància magnètica, a la que ha estat sotmès avui el jugador, el període de recuperació estimat és d'un mes.

Rubén Navarro i Álex Ortiz, evolucionen satisfactòriament de les seves lesions. Ambdós ultimen les darreres sessions de readaptació per tal de que al llarg de la setmana puguin reincorporar-se als entrenaments de grup. Cap dels dos jugadors estaran llestos per l'encontre del cap de setmana davant el Tenerife i només la seva evolució, podría adelantar els plaços.

Manel Ruz per la seva banda, segueix fent fisioteràpia i la seva evolució és satisfactòria.

Vicente pateix una parameniscitis al menisc intern del genoll esquerra. El grana està fent entrenament individualitzat i es preveu la reincorporació als entrenaments de grup al llarg de la setmana.

I Sergio Díaz té una contusió al tars del peu esquerra i un esquinç (G.I) al lligament extern del seu turmell esquerra. El període de recuperació serà d'una setmana.

gimnastic-ucrania