gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 23-08-11

Tuni ja es recupera a casa de la intervenció quirúrgica a la que va ser sotmès el passat divendres de la ruptura del menisc intern del seu genoll esquerre. L'operació va transcórrer de forma satisfactòria i en la intervenció es va procedir a la retirada i neteja del menisc trencat. El futbolista es recupera a casa seva fins la setmana que ve, moment en que, amb la retirada de la sutura, s'iniciarà el procés de rehabilitació que podria allargar-se entre 2 i 3 mesos.

D'altra banda, Mingo, Chechi i Aleix Coch, absents en els darrers entrenaments per sobrecàrregues i lleus lesions musculars, van passar ahir per la infermeria del club per acabar de tractar-se, i avui ja estan a disposició de l'entrenador.

Julio Rico, Longas, Álex Ortz i Xisco Campos estan en fase de readaptació i la seva evolució diaria marcarà la progressiva reincorporació als entrenaments de grup.

I Álvaro Rey afectat d'una ruptura parcial del seu lligament encreuat anterior del genoll esquerre, cumpleix la primera fase de tractament mèdic i de fisioterapia, i fins d'aquí a un mes no es podrà valorar el seu estat per iniciar la readaptació.

gimnastic-ucrania