gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 28-10-11

Els jugadors del primer equip Fernando Moran, Tuni i Adrián Luna han realitzat avui treball individualitzat per diverses molèsties musculars derivades de l'encontre de dimecres passat a Almeria. Tots ells estaran a disposició per a l'encontre de demà, si l'entrenador ho troba oportú.

Pere Mairata ha completat la primera setmana de readaptació realitzant carrera contínua i treball d'impacte articular. El jugador evoluciona satisfactòriament i la setmana que ve iniciarà el treball amb pilota.

Juan Domínguez, un cop superat el postoperatori per la tenotomia bilateral en els seus adductors, evoluciona favorablement i la setmana que ve iniciarà la fase de readaptació amb carrera contínua.

Raúl Fuster, afectat d'una pubàlgia, realitza treball de fisioteràpia i readaptació. En funció de la seva evolució clínica iniciarà treball individualitzat al camp la propera setmana.

I Manel Ruz, segueix el procés de recuperació per una viriasi que la setmana passada va patir i que va motivar el seu ingrés hospitalari per l'afecció multiorgànica que li va produir. El jugador resta en procés de repòs domiciliari durant les properes dues setmanes.

gimnastic-ucrania