gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 31-08-11

Borja Viguera, Xisco Campos i Álex Ortiz han completat l'entrenament d'aquest matí amb tot el grup. En els propers entrenaments de la setmana alternaran el grup amb el treball individualitzat, per tal de finalitzar el seu procés de readaptació i integrar-se completament amb la resta de companys.

Aleix Coch ha completat satisfactòriament la darrera sessió en el seu procés de readaptació i demà ja formarà part del grup.

Per la seva banda, Berry Powel que ahir no es va exercitar amb el grup per una sobrecàrrega a l'adductor de la seva cuixa dreta, avui ja s'ha entrenat amb l'equip.

Tuni ja es troba a disposició del serveis mèdics del club per iniciar la seva rehabilitació, un cop complert el procés postoperatori de la intervenció quirúrgica per la ruptura de menisc intern del seu genoll esquerre. Avui ha començat a la infermeria amb tractament fisioteràpic. A partir de la setmana que ve iniciarà el procés de readaptació.

Rodri s'ha retirat de l'entrenament d'aquest matí al patir una estrabada muscular en la seva cuixa dreta. El jugador s'ha lesionat al realitzar una passada durant un dels darrers exercicis de la sessió. Rodri pateix una lesió fibril·lar en l'adductor llarg de la cuixa dreta i resta pendent de les proves complementàries que demà se li realitzaran.

Fernando Moran ha estat sotmès aquest matí a una ressonància magnètica per poder avaluar la magnitud de la lesió que aquesta setmana no li ha permès exercitar-se amb el grup. El madrileny té molèsties a l'adductor mig de la seva cuixa esquerra.

I Antonio Longás, afectat d'un esquinç de G.II al lligament lateral intern del seu genoll esquerre ja realitza entrenament amb pilota, demà alternarà treball individualitzat amb el grup, per reincorporar-se, de forma progressiva, als entrenaments de grup.    

gimnastic-ucrania