gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 6-1-11

En el trasncurs de l'entrenament d'ahir es van retirar del mateix els jugadors Gerardo Noriega i Berry Powel. Gerardo està pendent de proves complementàries (ressonància magnética nuclear) per confirmar l'abast de  la seva lesió a l'adductor esquerre i és baixa pel cap de setmana. Per la seva part, Berry Powel pateix una lesió fibril·lar en el seu isquiotibial. S'està pendent de la seva evolució clínica i d'una Ecografia que se li practicarà avui mateix per valorar la seva reincorporació al grup.

Juan Domínguez s'ha reincorporat de forma satisfactòria als entrenaments de grup.

Rodrigo Gimeno "Rodri" pateix una pubàlgia que l'ha impedit exeercitar-se amb la resta del grup. Sotmés a tractament mèdic, fisioteràpic i osteopatia la seva evolució cllínica marcarà la reincorporació als entrenaments de grup al llarg de la setmana.

Àlex Cruz pateix una lesió fibril·lar de grau I en el recte anterior del seu quàdriceps dret, que l'impedeix exercitar-se amb normalitat. Sotmés a  tractament mèdic i fisioteràpic avui ha fet entrenament individualitzat amb la possible reincorporació als entrenaments de grup pel divendres.

Manel Ruz segueix favorablementnla recuperació de la ruptura del lligament creuat anterior del seu genoll dret. Ahir va ser visitat pel Dr. Cugat a la Clínica Quirón de Barcelona per supervisar l'evolució clínica. En aquesta visita es va confirmar la bona evolució del jugador amb proves radiològiques i de ressonància magnética que ho confirmen. A partir d'ara, Manel Ruz comença la fase de readaptació funcional al camp, iniciant-se en la carrera contínua i exercicis educatius.

Ludovic Delporte es troba a la fase final en la recuperació de la seva lesió en el tendó d'Aquil·les dret. El jugador ha estat sotmés per 2a vegada a una infiltració de factors de creixement (el mateix tractament amb que es va tractar al jugador del FCB Xavi Hernández) per tal de resoldre les molèsties que l'impedeixen reincorporar-se als entrenaaments de grup.

gimnastic-ucrania