gimnastic-banner-the-beat-challenge

Infermeria 8/8

El davanter Marcos Jimenez De la Espada va patir divendres una trepitjada en el partit contra el Tàrrega. Després de les darreres proves realitzades ahir s'ha confirmat que el jugador pateix una fractura en el segon dit del peu dret, la qual cosa el tindrà de baixa quatre setmanes. El jugador, de totes maneres, ja treballa al gimnàs, on ha començat a fer la seva posada a punt.

En la mateixa línia, Alberto benito estarà de baixa entre tres i quatre setmanes per culpa d'una lesió fibrilar de grau II al recte anterior del quadríceps dret

D'altra banda, Albert Virgili, que pateix un esquinç al lligament lateral intern del seu genoll dret, ja treballa al gimnàs i al llarg de la setmana primer farà readaptació i després s'acabarà reincorporant al grup. De la mateixa manera, Aleix Coch i Ñoño, que patien molèsties musculars, avui ja es reincorporen al grup amb la càrrega controlada, per la qual cosa en algun moment de la sessió faran treball diferenciat.

Finalment, José Angel Bueno es segueix recuperant de l'operació. Bueno farà aquesta setmana la primera visita de control on se li treurà la sutura. L'evolució del jugador és satisfactòria.

gimnastic-ucrania