gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació pel partit de lliga Nàstic – Girona FC

Nou espai d’aparcament a l’antiga N-340

Aquest dissabte, i gràcies a l’acord al que van arribar fa uns dies el club, Ajuntament i el Ministerio de Fomento, s’estrenarà la nova zona d’aparcament en els terrenys de l’antiga Nacional 340.

Aquest nou espai, que només estarà obert els dies de partit, es troba situat entre la Vall de l’Arrabassada i el Nou Estadi. En aquesta primera fase es calcula que fins a 300 vehicles podran aparcar en aquest espai. En unes setmanes està previst que es pugui obrir una segona zona d’aparcament arribant a les 600 places aproximadament. El club, a més, segueix treballant per aconseguir noves zones d’aparcament per als socis i seguidors granes.

L’accés a aquest nou aparcament a l’antiga N-340 es farà pel Camí del Llorito, el carrer pel que s’accedeix al Nou Estadi. La Guàrdia Urbana i el club han preparat tot un dispositiu viari per facilitar al màxim l’accés als nous espais d'aparcament.

 

Dinar de germanor entre penyes del Nàstic i Girona

Demà, dissabte, als voltants del Nou Estadi es durà a terme un dinar de germanor entren les penyes del Nàstic i el Girona FC. Aquest acte, organitzat conjuntament per la Federació de Penyes del Nàstic i les penyes gironines, serà sens dubte una gran oportunitat per gaudir d’una diada completa de futbol i bon ambient.

 

A la venda les entrades pel Nàstic – Girona de Copa del Rey

Recordem que el club ja ha posat a la venda les entrades per al partit de copa de dimecres 9, a les 20:30 hores, contra el Girona FC.

Tots els socis i seguidors interessats en comprar una entrada pel partit coper ho poden fer aquest dissabte a partir de les 16:00 i fins a l’inici del partit, i de dilluns a dimecres en l’horari habitual d’oficina (matins de 9 a 13:30 i tardes de 16 a 19 hores). 

gimnastic-ucrania