gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació sobre els partits de l'eliminatòria SD Huesca – Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona SAD fa oficial el protocol a seguir pels socis del Nàstic per tal de viatjar a Osca, així com també, els preus de les entrades en el partit de tornada al Nou Estadi per als no socis.

El Huesca SD ha facilitat 305 entrades al Nàstic. D’aquestes, 50 entrades són per futbolistes, compromisos comercials i de protocol de l’entitat grana; 55 per a les penyes i 200 que es sortejaran entre tots els socis que ho sol·liciten al local de la Federació de Penyes (Pavelló del Club Gimnàstic, entre demà dimecres, i dijous, de les 10.00 a les 13.00 i de les 18.00 a les 20.00 hores).

 

– La petició de les entrades s'ha de realitzar a l'oficina de la Federació de Penyes

– Les entrades les podran adquirir només els socis.

– Podran demanar un màxim de 2 localitats.

– En el cas que hi hagi més sol·licituds que entrades per vendre, es procedirà a fer un sorteig entre les peticions rebudes, cada soci que demani una entrada tindrà un número de sol·licitud per entrada, és a dir, si en demana dues tindrà dues participacions.

– El dijous a les 20.15 hores es farà el sorteig davant notari. S’extraurà un número d’entre totes les peticions (si per exemple és el 354, tenint en compte que tenim 200 entrades per vendre, doncs els afortunats seran del número 354 al 554).

– El divendres de les 10.00  a les 13.00 hores i de les 18.00 a les 20.00 hores es podran venir a retirar les entrades i fer el pagament corresponent.

– Els socis, en el moment d’apuntar-se al sorteig, hauran de dir si volen només l’entrada (23€) o l’entrada + bus (33 €).

Nota: El divendres a les 20.00 hores, la SD Huesca comunicarà al Nàstic les entrades que queden lliures per adquirir a les seves taquilles. El dissabte de 9.00 a 13.30 hores i el diumenge a partir de les 16.30 hores, els aficionats grana podran comprar les entrades restants, si les hi ha, a les taquilles de l’estadi El Alcoraz.

 

D’altra banda, el partit de tornada al Nou Estadi entre el Nàstic i la SD Huesca es disputarà el diumenge 31 (horari per confirmar).

A partir de demà, dimecres 20, tots els socis de l’entitat grana que desitgin assistir al partit han de passar per les oficines del club a recollir la seva entrada gratuïta per presenciar en directe el segon partit de l’eliminatòria. És a dir, és imprescindible presentar el carnet físicament per tal de recollir l’entrada, la qual serà obligatòria per accedir al Nou Estadi (el carnet no serà vàlid per aquest enfrontament, únicament l’entrada). A banda, quedaran totalment anul·lats els passis federatius, els passis emesos i els convenis establerts. Únicament es podrà accedir al camp amb l'entrada.

A partir del dimecres 27 de maig quedaran alliberades totes les cadires dels socis que no hagin vingut a buscar la seva entrada (solament per aquest partit), i es posaran a la venda pel públic no soci.

Els preus de les entrades per als no socis són de 8€ a la zona de Gol, 10€ a Preferent Superior, 12€ a Preferent Inferior i 20€ a la zona de Tribuna. Recordem que encara està vigent la campanya ‘Volem Junts’ per tal de fer-se soci en aquesta recta final i gaudir, com a mínim, de dos enfrontaments al Nou Estadi i d’avantatges en la renovació de la propera temporada 2015-2016.

Els horaris especials de les oficines del Nàstic són els següents: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres (de les 9.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores), mentre, l’horari del dissabte serà de les 10.00 a les 13.30 hores. 

gimnastic-ucrania