gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació dels accessos al Nou Estadi del partit Nàstic – AD Alcorcón

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les següents afectacions pel partit contra l’Alcorcón.

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les següents afectacions pel partit contra l’Alcorcón.

L’accés 8 (Gol Nord) no estarà operatiu. Els abonats de Gol Nord hauran d’accedir per la porta 0, ubicada rere Preferent.

Dissabte, en canvi, tornarà a estar operatiu l’accés 7 de Tribuna, pel que els abonats de Tribuna podran accedir amb normalitat a la grada per les tres entrades habituals (Portes 5,6 i 7).

A més, també estaran operatius els nous lavabos de Tribuna inferior, de manera que es retiraran els lavabos provisionals instal·lats en partits anteriors.

Per aquest partit, es mantindrà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.

D’altra banda, durant la mitja part del partit el Bar de l’Estadi restarà tancat al públic, ubicant-se barres suplementàries a la Tribuna amb servei de cafeteria, totes dues a la zona central de la Tribuna baixa. A més a més, aquest dissabte estaran obertes les dues barres de la Tribuna superior. El Bar de l’Estadi estarà obert tant abans com després del matx, com és habitual.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix la comprensió dels seus socis i aficionats i recorda que la reforma del Nou Estadi té com a objectiu millorar l’accessibilitat, seguretat, imatge i confort de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania