gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació dels accessos al Nou Estadi del partit Nàstic – CD Numancia

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les següents afectacions pel partit contra el CD Numancia.

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les següents afectacions pel partit contra el CD Numancia.

L’accés 8 (Gol Nord) no estarà operatiu. Els abonats de Gol Nord hauran d’accedir per la porta 0, ubicada rere Preferent.

Dissabte, en canvi, seguirà estant operatiu l’accés 7 de Tribuna, pel qual els abonats de Tribuna podran accedir amb normalitat a la grada per les tres entrades habituals (Portes 5, 6 i 7).

També estaran operatius els nous lavabos de Tribuna inferior, i es mantindran els lavabos provisionals instal·lats en partits anteriors, al replà situat entre la Tribuna inferior i la Tribuna superior. D’altra banda, per aquest partit, es mantindrà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.

D’altra banda, durant la mitja part del partit, el Bar de l’Estadi restarà tancat al públic, ubicant-se barres suplementàries a la Tribuna amb servei de cafeteria, totes dues a la zona central de la Tribuna inferior. A més a més, aquest dissabte estaran obertes les dues barres de la Tribuna superior. El Bar de l’Estadi estarà obert a tot el públic, tant abans com després del matx, com és habitual.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix la comprensió dels seus socis i aficionats i recorda que la reforma del Nou Estadi té com a objectiu millorar l’accessibilitat, seguretat, imatge i confort de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania