gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació dels accessos al Nou Estadi del partit Nàstic – SD Huesca

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les mateixes afectacions del darrer partit contra el CD Tenerife.

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les mateixes afectacions del darrer partit contra el CD Tenerife.

Els accessos 7 (Tribuna) i 8 (Gol Nord) no estaran operatius. Els abonats de Tribuna podran accedir per qualsevol de les altres dues portes d’entrada a Tribuna (portes 5 i 6); mentre que els abonats de Gol Nord ho hauran de fer per la porta 0, ubicada rere Preferent.

Els lavabos habituals de la graderia de Tribuna no estaran operatius per aquest partit, com tampoc els lavabos provisionals de la Tribuna baixa. En el seu lloc, s’augmentarà el nombre de lavabos provisionals instal·lats a la part central de la Tribuna superior; els quals es troben situats al replà existent entre la Tribuna baixa i la superior, amb accés per qualsevol dels trams d’escales de la Tribuna.

Per aquest partit, també s’augmentarà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.

D’altra banda, durant la mitja part del partit el Bar de l’Estadi restarà tancat al públic, ubicant-se barres suplementàries a la Tribuna amb servei de cafeteria, totes dues a la zona central de la Tribuna baixa. A més a més, aquest dissabte estaran obertes les dues barres de la Tribuna superior. El Bar de l’Estadi estarà obert tant abans com després del matx, com és habitual.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix la comprensió dels seus socis i aficionats i recorda que la reforma del Nou Estadi té com a objectiu millorar l’accessibilitat, seguretat, imatge i confort de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania