gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació dels accessos al Nou Estadi del partit Nàstic – Tenerife

Amb motiu de la segona fase de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les mateixes afectacions dels últims dos partits, davant l’Alavés i el Rayo Vallecano

Amb motiu de la segona fase de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les mateixes afectacions dels últims dos partits, davant l’Alavés i el Rayo Vallecano.

Els accessos 7 (Tribuna) i 8 (Gol Nord) no estaran operatius. Els abonats de Tribuna podran accedir per qualsevol de les altres dues portes d’entrada a Tribuna (portes 5 i 6); mentre que els abonats de Gol Nord ho hauran de fer per la porta 0, ubicada rere Preferent.

Els lavabos habituals de la graderia de Tribuna no estaran operatius per aquest partit. En el seu lloc, s’han instal·lat uns lavabos provisionals a la part central de la Tribuna superior i al Museu Presidencial de la Tribuna baixa.

El Gimnàstic de Tarragona SAD agraeix la comprensió dels seus socis i aficionats i recorda que la reforma del Nou Estadi té com a objectiu millorar l’accessibilitat, seguretat, imatge i confort de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania