gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació dels accessos al Nou Estadi per al partit Nàstic – CF Reus

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l'estadi tindran les següents afectacions pel partit contra el CF Reus, corresponent a la Jornada 36 de LaLiga 1|2|3

Amb motiu de les obres de reforma del Nou Estadi, els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi tindran les següents afectacions pel partit contra el CF Reus, corresponent a la Jornada 36 de LaLiga 1|2|3, i que es disputarà aquest dilluns a partir de les 19 hores.

L’accés 8, situat a Gol Nord, no estarà operatiu. Els abonats de Gol Nord hauran d’accedir per la porta 0, ubicada rere Preferent. Al finalitzar el partit, en canvi, la porta 8 s’obrirà per facilitar la sortida dels aficionats de Gol Nord. Els aficionats i aficionades que han comprat entrades a Preferent Superior hauran d’accedir per la porta 1.

Recordem que com en l’anterior partit, ja estan operatius els nous lavabos de Tribuna inferior, i es mantindran els lavabos provisionals instal·lats en partits anteriors, al replà situat entre la Tribuna inferior i la Tribuna superior. D’altra banda, per aquest partit, es mantindrà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.

Es recomana a tots els socis i aficionats que, per aquest partit amb les entrades esgotades, vinguin amb temps al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix la comprensió dels seus socis i aficionats i recorda que la reforma del Nou Estadi té com a objectiu millorar l’accessibilitat, seguretat, imatge i confort de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania