gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació per al partit Nàstic – RCD Espanyol

El Gimnàstic de Tarragona jugarà dimecres 8 d'agost, a partir de les 20.30 hores al Nou Estadi, el sisè partit amistós de pretemporada davant el RCD Espanyol.

El Gimnàstic de Tarragona jugarà dimecres 8 d’agost, a partir de les 20.30 hores al Nou Estadi, el sisè partit amistós de pretemporada davant el RCD Espanyol. Abans, a partir de les 19.45 hores, es farà la presentació oficial de la plantilla.

Socis

Per a aquest partit els socis del Nàstic tenen accés gratuït però només podran entrar al Nou Estadi amb el nou carnet de la temporada 2018/2019.

Els abonats que ja hagin fet la renovació i hagin de recollir el carnet i els interessats en formalitzar la renovació presencialment o donar-se d’alta per a la nova temporada, poden passar per les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya 22C. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Preus de les entrades

[one_half]ZONA DEL CAMP[/one_half]
[one_half_last]PREU[/one_half_last]

[divider style=”solid” top=”4″ bottom=”10″]

[one_half]Tribuna[/one_half]
[one_half_last]30 €[/one_half_last]

[one_half]Preferent[/one_half]
[one_half_last]20 €[/one_half_last]

[one_half]Gol Nord / Gol Sud[/one_half]
[one_half_last]15 €[/one_half_last]

[divider style=”solid” top=”4″ bottom=”10″]

Les entrades es poden comprar anticipadament a les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o la Botiga i Museu de l’Avinguda Catalunya 22C. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga i Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores. També es podran adquirir dues hores abans de l’inici del partit a les taquilles del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania