gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informe mèdic 21/12

Informe mèdic sobre el diagnòstic de les lesions de Pablo Marí i Achille Emaná i l'evolució de Iago Bouzón, Sergio Tejera i Alberto Varo. 

Pablo Marí: un cop realitzades avui les ecografies al central valencià s’ha pogut confirma que el jugador pateix una elongació al múscul isquiotibial de la cama esquerra. El jugador també presenta una sobrecàrrega al múscul isquiotibial de la cama dreta. A la tornada de vacances, el proper dilluns 28, Marí farà treball específic de recuperació i durant la setmana es valorarà el seu retorn al treball de grup amb normalitat.

Achille Emaná: un cop realitzades avui les ecografies pertinents s’ha pogut confirmar que el jugador pateix un trencament al múscul isquiotibial de la cama dreta. El jugador estarà de baixa dues setmanes. La seva disponibilitat per al partit contra Osasuna dependrà de l'evolució de la lesió.

Iago Bouzón: El jugador va ser baixa aquest passat cap de setmana contra el Zaragoza a causa d’unes molèsties al múscul soli de la cama esquerra. Està previst que torni als entrenaments amb el grup a la tornada de vacances.

Sergio Tejera: El jugador va ser baixa aquest passat cap de setmana contra el Zaragoza a causa d’unes molèsties al múscul isquiotibial de la cama esquerra. Està previst que torni als entrenaments amb el grup a la tornada de vacances.

Alberto Varo: el jugador tarragoní ha estat fent les darreres setmanes un treball de rehabilitació a banda del grup per recuperar-se de la seva lesió al colze. A la tornada de vacances el porter treballarà a les ordres de Manuel Oliva “Oli”, l'entrenador de porters. La seva evolució marcarà el seu retorn amb el grup. 

gimnastic-ucrania