gimnastic-banner-the-beat-challenge

Iniciada l’adaptació al nou curs esportiu 2020-2021

Sessions a les 9.30 h fins dissabte

La plantilla del Gimnàstic de Tarragona ha iniciat l’activitat física sobre el terreny de joc en aquesta nova temporada. Un total de 18 futbolistes s’han exercitat sobre el camp annex al Nou Estadi en la sessió que s’ha desenvolupat des de les 9.30 h fins les 11 hores.

Demà, dijous, i també divendres i dissabte, els entrenaments de readaptació als estímuls condicionals del futbol, abans d’iniciar les carregues de treball de pretemporada, es realitzaran cada matí a partir de les 9.30 hores a les instal·lacions del Nou Estadi.

Els futbolistes del primer equip que han participat en aquesta primera sessió han estat David Goldar, Jesús Rueda, Carlos Albarrán, Javi Bonilla, Javi Ribelles, Fran Miranda, Roger Brugué, Pol Ballesteros, Pol Prats, Gerard Oliva, Pedro Martín, Joel Lasso i Gonzi, el primer fitxatge de la nova temporada. A més del lesionat Pol Domingo, que ha rebut tractament de fisioteràpia.

La resta de futbolistes del primer equip amb contracte en vigor que avui no han participat tenen permís de l’entitat per absentar-se durant aquests primers dies.

Als jugadors del primer equip, s’hi han sumat quatre futbolistes del filial: Bernat Guiu, Oscar Sanz, Sergi Caballero i Dani Parra; així com el davanter del Juvenil A, Oscar Romero. Tots ells jugadors que han estat cridats per Toni Seligrat, donant-los l’oportunitat d’entrenar amb el primer equip en aquests primers entrenaments.

gimnastic-ucrania