gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inscripcions obertes pel Tecni Nasticamp de Nadal 2022

Del 27 al 30 de desembre

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Tecni Nasticamp de Nadal. Des del dimarts 27 al divendres 30 de desembre, els nens i nenes entre 4 i 14 anys gaudiran de quatre matins de tecnificació a les instal•lacions del La Budallera. L’horari del campus és de 9 a 13.30 h i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 hores.

Les sessions i activitats estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana. En aquesta edició del 2022 s’incidirà especialment en les habilitats, la tàctica, entre d’altres jocs relacionats amb el futbol per millorar la tècnica individual. A més, hi haurà també un treball específic per a porters.

El preu és de 50€ per als socis i 75€ per als no socis. La inscripció inclou una dessuadora del Nàstic i una invitació per al partit Nàstic – Atlètic Balears que es jugarà el 8 de gener, a les 12 hores, al Nou Estadi Costa Daurada.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer presencialment a les oficines del Nàstic en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

La present edició del Tecni Nasticamp nadalenca compta amb el suport de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC, Diputació Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

gimnastic-ucrania