gimnastic-banner-the-beat-challenge

Inscripcions obertes pel Tecni Nasticamp de Nadal 2023

A partir de 50 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Tecni Nasticamp de Nadal. Des del dimecres 27 al divendres 29 de desembre i del dimarts 2 al divendres 5 de gener, els nens i nenes entre 4 i 14 anys gaudiran de set matins de tecnificació a les instal•lacions grana. L’horari del campus és de 9 a 13 h i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8.30 hores.

Les sessions i activitats estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana. En aquesta edició es treballaran les habilitats, la tàctica, entre d’altres jocs relacionats amb el futbol per millorar la tècnica individual. Novament, hi haurà també un treball específic per a porters.

El preu és de 50€ per als socis i 75€ per als no socis (1a setmana) i de 65 € (socis) i 100 € (no socis) la segona. En el cas d’escollir tots els dies, el preu és de 100 € els socis i 150 € els no socis. La inscripció inclou dues entrades per al partit Nàstic – UE Cornellà que es jugarà el 3 de gener, a les 20.30 hores, al Nou Estadi Costa Daurada.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer presencialment al punt d’atenció al soci, situat a la botiga de l’Estadi, en horari de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 hores.

La present edició del Tecni Nasticamp nadalenca compta amb el suport de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC, Diputació Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

gimnastic-ucrania