gimnastic-banner-the-beat-challenge

Instal·lacions Olivé i Nàstic renoven el conveni de col·laboració

Vinculació ampliada per un curs més

L’empresa Instal·lacions Olivé, una de les empreses de referència a la província de Tarragona en Serveis Integrals de Manteniment i Instal·lacions en el sector industrial, i el Gimnàstic de Tarragona seguiran col·laborant una temporada més.

Les dues parts seguiran vinculades en aquest curs 2023-2024 en la prestació de serveis professionals, amb l’objectiu de reforçar els vincles existents entre ambdues institucions i continuar fomentant accions conjuntament.

L’acord l’han rubricat el gerent d’Instal·lacions Olivé, Julià Olivé, i el director de l’Àrea de Negoci grana, Jose Maria Andreu Solé, a les mateixes instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada.

Instal·lacions Olivé és una empresa familiar fundada el 1934, que ha evolucionat al llarg de les generacions des de treballs d’electricitat i instal·lacions d’il·luminació, fins a convertir-se en una empresa de referència en Serveis Integrals de Manteniment i Instal·lacions al sector industrial, terciari i públic a la província de Tarragona. El compromís en la qualitat dels serveis oferts ve ratificat per la fidelització dels seus clients.

Més informació sobre els seus serveis a www.oliveserveis.es

gimnastic-ucrania