Irene Méndez assoleix la marca mínima per als Europeus (Atletisme)

L’atleta grana, que competeix per l’Agrupació Atlètica Catalunya, ha assolit la marca mínima que proposa la Federació Espanyola d’Atletisme en la prova dels 400 metres. En la final de la Lliga de Divisió d’Honor, celebrada a Saragossa el passat dissabte, Irene Méndez va finalitzar amb una marca de 55”00.

Aquesta marca posa de manifest el gran moment de forma que passa la jove atleta de La Canonja, amb diferents podiums tant a nivell català com estatal durant les darreres temporades. Cal recordar que Irene entrena i forma part de l’escola d’atletisme del Gimnàstic des de molt jove. La última marca de la Irene fa que tingui la possibilitat de participar als Campionat Europeu Júnior d’Atletisme, que es celebraran a Eskilstuna (Suècia) del 16 al 19 de juliol.

D’altra banda, el també atleta grana Francisco Peralta es va proclamar Campió de Catalunya de Llançament en la categoria +45 (Veterans).

Mentre, el passat cap de setmana, Mubarek Peralta va fixar un nou rècord de Catalunya Aleví en Llançament de disc, amb una marca de 33,70 metres en la fase final dels Campionats de Catalunya de Promoció; Laia Gil aconseguia la medalla de bronze als 60 metres i Andrea  Pascual es penjava la medalla de bronze en Llançament de martell, amb una marca de 33.69 metres.

Finalment, a Gavà es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya en categoria cadet, on la majoria dels atletes del Gimnàstic s’han classificat per a la fase final.