gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ishan Pandita s’incorpora a La Pobla

El jove davanter Ishan Pandita (Bangalore, Índia, 1998) jugarà al filial del Gimnàstic de Tarragona fins a final de temporada, més una campanya opcional. El jugador indi ja coneix i està adaptat al futbol nacional després de jugar a les categories inferiors de la UD Almería i el CD Leganés.

El jove davanter Ishan Pandita (Bangalore, Índia, 1998) jugarà al filial del Gimnàstic de Tarragona fins a final de temporada, més una campanya opcional. El jugador indi ja coneix i està adaptat al futbol nacional després de jugar a les categories inferiors de la UD Almería durant el curs esportiu 2016-2017 i en el juvenil A del CD Leganés, equip on va competir la passada temporada a Divisió d’Honor.

El jugador de 20 anys és un davanter fort físicament, a més de mostrar-se ràpid de cara a porteria rival i presenta una bona capacitat en el joc aeri. El nou reforç d’aquest mercat de fitxatges d’hivern del conjunt pobletà s’uneix a la resta de companys per treballar i millorar les habilitats futbolístiques amb el somni d’arribar al primer equip.

gimnastic-ucrania