gimnastic-banner-the-beat-challenge

IV edició del dinar amb els socis amb més antiguitat

Després de dos anys, Casa Joan Miret ha acollit la trobada novament

L’entitat grana ha pogut retrobar-se amb els socis que porten més temporades renovant el seu abonament del Gimnàstic de Tarragona. Després de dos anys sense realitzar el dinar a causa de la Covid, un total de 20 nastiquers han pogut compartir aquest dinar tan especial a Casa Joan Miret, que com és tradicional ha estat presidit per Josep Maria Andreu.

Els participants han compartit un dinar per repassar l’actualitat grana, especialment els àmbits esportiu, social i econòmic. El president Josep Maria Andreu; acompanyat dels consellers de la SAE: Jesús Albiol, Joan Potau, Juan Morán, Antoine Jordà, Josep Alió; i el director general, Lluís Fàbregas, han estat els representants institucionals en un acte que es celebra dies abans de la Junta General d’Accionistes. En aquesta edició, la del 2022, es celebrarà demà, 13 de desembre, a partir de les 19 hores, a la sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Després del dinar, tots els assistents han rebut un lot de vins 1886 del Nàstic – Padró i Família. Per acomiadar l’acte, fotografia conjunta a l’espai habilitat al jardí de Casa Joan Miret de la Rambla Nova, espai emotiu i ple d’història del Club, ja que durant molts anys es van ubicar les oficines de l’entitat tarragonina.

Ja pots veure la galeria completa del dinar.

gimnastic-ucrania