gimnastic-banner-the-beat-challenge

IV Trofeu Solidari de Nadal (Patinatge de Velocitat)

La secció de patinatge de velocitat va participar el passat dissabte a la IV edició del Trofeu Solidari de Nadal de Patinatge. Els del Nàstic va aprofitar aquest trofeu celebrat a El Prat de Llobregat per començar la nova temporada.

L’equip grana va participar amb un total de 33 patinadors i patinadores, 14 dels quals van pujar al podi. A més a més dels patinadors més experimentats, cal destacar que al tractar-se d’un trofeu solidari i de caire popular van participar els més joves de la secció, a partir dels quatre anys, acompanyats dels seus pares i mares.

Entre els mes petits cal destacar l'actuació d’Eric Fuentespina i Sam Anguera, de quatre i tres anys respectivament, que van quedar 1r i 2n en Promoció A. Mentre, en femení, Sara Fuentespina (de quatre anys) es va classificar 3a. En promoció B, Ona Rodriguez va quedar 3a i Noa Iglesias 4a.

En promoció C es va aconseguir una segona posició d’Esther Anton i una tercera posició de Jose Martínez. En promoció D, el pòdium femení va ser totalment grana, encapçalat per Judith Peñas, seguida d'Alba Oyonate i Júlia Juncosa, respectivament. Finalment, en categoria Promoció E, Yolanda Ortiz i Carla Peiró van ser 2a i 3a en femení, i Gonzalo di Paolo va pujar al segon esglaó del podi en categoria masculina.

Els federats van fer un gran paper en les seves respectives categories. Oriol Foix va assolir la 3a posició en Aleví, seguit de Gerard Ros i Victor Jordà. Pel que fa als relleus: Gerard Ros, Victor Jordà i Joel Martín es van classificar a la 3a posició. També van participar-hi: Xènia Foix, Rubén Martín, Enric Ros, Jan Schmitz, Iñaki Jambrina, Ainoa Martín, Jana Anguera, Carla Farré, Maier Torruella, Eva Mauricio, Núria Hernandez, Marina Antón, Júlia Martinez, Eva Cornejo, Neus Gimeno i Isaac Anguera.

gimnastic-ucrania