gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ivet Martinez: "Volem millorar el treball de l’any passat"

El nou entrenador del conjunt femení ha parlat amb la web del club per explicar com afronta aquesta nova etapa al front de l'equip grana. Ivet Martinez ha explicat que encara aquest nou repte amb molta il·lusió i amb moltes ganes. Martinez compta amb més temps que el que va tenir l'anterior entrenador, Jorge Párraga, per preparar aquest nou projecte per això, vol conformar un equip complet i puntuar el més aviat possible. A nivell personal, el nou entrenador ha assegurat que està molt satisfet de poder entrenar a la màxima categoria del futbol femení estatal.

Com afrontes aquesta nova etapa com a entrenador del femení? Ho afronto amb molta il·lusió i amb moltes ganes, i amb l'objectiu de millorar el treball de l'any passat.

Quins objectius et marques amb el teu nou equip? Primer preparar un equip complet i després puntuar el més aviat possible.

Enguany entrenaras a la màxima categoria del futbol femení. Com veus la Superlliga? Dintre de la Superlliga hi ha cinc equips catalans entre els quals ens trobem nosaltres i crec que a mitja temporada podem arribar a plantar-los cara.

La passada campanya el Nàstic, que s'estrenava a la Superlliga, li va costar molt puntuar. Creus que aquesta temporada l'equip aconseguirà adaptar-se a la categoria? Tenim un projecte nou, l'any passat va ser tot molt precipitat però enguany tenim més temps i intentarem fer-ho el millor possible per poder plantar cara a tots els rivals.

Què suposa per tu, a nivell personal, entrenar a un equip que competeix a la Superlliga? És una categoria a la que sempre he volgut arribat, porto molts anys entrenant equips femenins i com a objectiu personal m'omple. Estic molt content d'estar amb el Nàstic en aquesta categoria.

 

gimnastic-ucrania