gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ja a la venda la 1a equipació 2022-2023

Presentades al Balcó del Mediterrani

Javier Bonilla, Alex Quintanilla, Marc Montalvo i Eric Montes han estat els encarregats de lluir la nova equipació del Nàstic al Balcó del Mediterrani, lloc emblemàtic de la ciutat i present a la samarreta.

Des d’avui mateix ja es pot adquirir a la Botiga oficial del Nou Estadi Costa Daurada per 65 €; els socis, tindran 10 € de descompte en la compra de la 1a equipació. L’horari és de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dies partit, des de dues hores abans de l’inici de l’enfrontament. A més, també es pot adquirir còmodament des de casa a gimnasticdetarragona.shop

Aquest curs 2022-2023 la samarreta mostra un disseny renovat i exclusiu de l’entitat amb l’esponsorització tècnica d’Umbro, per segon any consecutiu.

El característic color de l’entitat grana destaca com a color predominant a la part frontal i també a la dorsal; mentre que a la part davantera, està acompanyat d’unes fines línies blanques que tracen la bandera de Tarragona.

Una de les principals novetats també està a les mànigues, tant a l’esquerra com a la dreta hi apareix l’emblemàtic Balcó del Mediterrani de Tarragona. A la mateixa zona, també hi figura la galleta de l’organitzador de la competició, la RFEF, sublimada a la màniga dreta; a la banda esquerra, també amb sublimació, apareix el logotip de Ford Tarraco Center, patrocinador grana que un any més dóna suport a l’entitat. Mentre que a la part frontal es reflexa el logo de Sorigué, que continua com a main sponsor.

A la part del darrera, a sota del coll, un dels lemes característics de l’entitat, ‘Fins Al Final’, està acompanyat de la bandera de Tarragona, encapçalant la zona dorsal. a la zona posterior inferior, just a sota del dorsal i nom del jugador, Clínica Odita, situada a la Rambla Nova de Tarragona, just al costat del Balcó del Mediterrani, continuarà fidel en tots els partits oficials d’aquesta temporada.

Pel que fa als pantalons, són teixit de polièster elastand amb contrast a la banda lateral. El logotip Umbro està en alt relleu i l’escut del Nàstic també en vèrtix satin, acompanyats del logotip de Vopak Terquimsa. A la part posterior, nova referència al patrimoni de la ciutat, amb el logotip de Tarragona Història Viva.

En aquesta ocasió, el Balcó del Mediterrani ha estat el lloc escollit per presentar la nova ‘pell’ del Gimnàstic de Tarragona 2022-2023.

gimnastic-ucrania