gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ja a la venda la nova samarreta del Nàstic

L’entitat grana posa a la venda la primera samarreta oficial de joc d’aquesta temporada 2015/2016, a la nova botiga Hummel Store.

Després de posar a la venda el passat dissabte les primeres unitats de la segona equipació de la present campanya, els socis i aficionats ja poden adquirir les noves indumentàries que el primer equip vestirà durant aquest curs a la Liga Adelante. A banda, també estan a la venda els pantalons i les mitgetes corresponents a la primera i segona equipació.

El preu de les samarretes oficials de joc del conjunt grana és de 55€, incloent el logotip oficial brodat de LaLiga (LFP). A més a més, també es pot planxar el nom que el client desitgi, al preu de 9€, i el número oficial per tan sols 6€. Pel que fa als pantalons de joc, el preu és de 29,95€, i les mitgetes a 6€.

Els nastiquers que s’apropin a la renovada botiga Hummel Store del Nou Estadi, que substitueix l’antiga Botiga del Nàstic, també podran adquirir diferents productes i peces de la nova línia de la marca Hummel, la firma esportiva del Nàstic. Cal recordar que tots els socis del club gaudiran, durant tota la temporada, d’un 10% de descompte en totes les seves compres a la botiga grana.

Recordem que l’horari de la Hummel Store és de dilluns a divendres de 17.00 a 20.30 hores; el dissabte de 10 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Mentre que el dia de partit s’obrirà dues hores abans de l’inici de l’enfrontament i es tancarà 30 minuts després de la finalització del mateix.

Nota: en cas de disputar-se partit en dissabte, l’horari vàlid serà el del dia de partit.

gimnastic-ucrania