gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ja es poden comprar entrades online

El Nàstic posa, des d'avui mateix, un sistema de compra d'entrades online a través de la seva web, on es podran adquirir les localitats dels partits al Nou Estadi. A través d'aquest espai web, http://www.gimnasticdetarragona.com/cat2/botiga/index.php?f=13 , tots aquells qui ho vulguin podran comprar la seva entrada.

Els compradors podran triar entre els diferents tipus de localitats i executaran la compra a través d'un sistema de pagament amb targeta, que no tindrà cap increment sobre el preu de les entrades a l'estadi. Un cop realitzada aquesta compra, el comprador rebrà per correu electrònic un comprovant de compra amb un localitzador, que farà servir per recollir la seva entrada el mateix dia de partit en un punt de recollida específic, ja que es vol evitar qualsevol tipus d'espera per als usuaris d'aquest sistema.

Les entrades online es podran comprar fins al mateix dia de partit, fins a dues hores abans del matx en qüestió. El Nàstic ha volgut encetar aquest sistema aquesta setmana per tal de facilitar els accessos en un  partit com en el de dissabte, ja que els grana s'enfrontaran a un altre equip català, com és el recent ascendit a la categoria CE Sabadell.

gimnastic-ucrania