gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ja estan a la venda les entrades de la Copa Catalunya

Des d'avui mateix ja es poden comprar les entrades de les semfinals de la Copa Catalunya, que es jugaran al Nou Estadi el proper dimecres 17 d'abril a les 19h, el primer partit, i a les 21:30h, el segon. La primera semifinal enfrontarà el RCD Espanyol i la UE Llagostera, mentre que la segona semifinal la disputaran el Nàstic i el FC Barcelona.

Les entrades serviran per veure els dos partits i les zones a la venda són les següents:

Entrada de Tribuna: 35€ Socis / 40€ No socis

Entrada de Preferent: 20€ Socis / 25€ No socis

Entrada de Gol : 10€ Socis / 15€ No socis

A l'hora de la compra, l'usuari podrà decidir la meitat del camp on adquirir-la, ja que s'ha dividit l'aforament del Nou Estadi en 2, una meitat per les aficions del FC Barcelona i la UE Llagostera i l'altra meitat per les aficions del Nàstic i el RCD Espanyol.

Les entrades es poden comprar ja a les oficines del Nàstic (de dilluns a divendres, de 9h a 13:30h i de 16h a 19h) i es podran adquirir, mentre en quedin existències, fins al mateix dimecres 17 d'abril. 

Els preus especials per a socis són vàlids pels abonats dels quatre clubs, només es poden comprar de manera presencial i és imprescindible presentar el carnet vigent del club i el DNI a l'hora de la compra.

La resta d'entrades amb preus per al públic general es poden comprar també a través del web www.gimnasticdetarragona.cat. Les entrades que es comprin a través del web, es podran recollir des de dues hores abans del partit, el mateix dia de les semfinals, a la Botiga del Nou Estadi, situada sota del Gol de Mar, presentant el DNI i el comprovant de compra.

gimnastic-ucrania